Topdrukte bij Het Paviljoen

/, Uitgelicht/Topdrukte bij Het Paviljoen

Topdrukte bij Het Paviljoen

Door het warme weer zoeken voor mensen de verkoeling van het Joppe. Dagrecreanten, passanten en badgasten zijn deze dagen dan ook volop aanwezig. Hierdoor heeft Het Paviljoen het druk: heel druk! “We doen onze uiterste best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen”, zegt Hans – eigenaar van Het Paviljoen, “dit lukt jammer genoeg alleen niet altijd; het is voor ons ook nog steeds een beetje wennen”.

Het Paviljoen opende op 10 juni zijn deuren voor het publiek. Sindsdien is er veel interesse voor het gezellige Grand-Café Restaurant. “Soms heeft dit tot gevolg dat wij nog niet helemaal zijn voorbereid op de drukte”. Brenda, de manager van Het Paviljoen gaat verder: “Het is een fantastische plek, en mensen zijn heel enthousiast. Wij weten dat het een succes is, maar hebben af en toe last van ‘kinderziektes’, zoals wegvallend internet waardoor het kassasysteem niet meer werkt. Alles lost zich vaak vanzelf weer op, maar als het druk is, is dat wel vervelend. Gasten hebben gelukkig wel begrip voor de situatie.”

Ook de Snackcorner is niet onopgemerkt gebleven onder het publiek. Hans: “Toen we begin juni de luiken van de Snackcorner opende, stond er op momenten bijna 50 man in de rij. Hier waren we niet op voorbereid. Nu hebben we onze mobiele snackkar ‘t Paviljoentje voor de Snackcorner geplaatst om de drukte goed aan te kunnen.” Zeker op deze warme dagen is er veel animo voor een koud blikje drinken of een ijsje. Dan is Het Paviljoen de plek om af te koelen.

2015-07-04T11:43:51+00:00