Loading...
Over ons2018-08-29T07:51:30+00:00

HET PAVILJOEN

Altijd, lekker eten en drinken

Grand Café Het Paviljoen is gelegen op het eiland Koudehoorn in Warmond, gemeente Teylingen. Het eiland ligt in ‘Het Joppe’, één van de Kagerplassen. Dit is een recreatiegebied bij uitstek. Er zijn ruim 55 ligplaatsen voor boten, een recreatiestrand vlakbij Het Paviljoen, een kinderboerderij en een speeltuin voor de kids.

Een wandeling op het eiland is ruim twee kilometer: de perfecte wandeling voor of na een lekkere maaltijd! Het Paviljoen is lopend of met de fiets bereikbaar vanaf de parkeerplaats bij De Haven in Warmond. De ANWB fietsroute loopt voor Het Paviljoen langs. In het restaurant is plaats voor 80 gasten, in combinatie met onze veranda zijn dit er 200. Op het grote terras rondom Het Paviljoen kunnen nog eens 150 mensen heerlijk in de zon zitten.

Eten & drinken

TERRAS AAN HET WATER

Lekker buiten zitten met het mooiste uitzicht

Vanaf het voorjaar kun je bij Het Paviljoen, zolang het weer het toelaat, heerlijk genieten van een goed glas wijn, een lekkere kop koffie of thee, of een ander drankje op ons terras of op onze veranda. De veranda is, als het wat frisser wordt, verwarmd met heaters. Vanaf de veranda kun je genieten van het prachtige uitzicht over de Kagerplassen of over het mooie natuurgebied Koudehoorn.

Onze locatie

GRAND CAFÉ

en restaurant op gelegenheid

In ons Grand Café, maar ook op het terras of op de veranda, ben je al vanaf 10.00 uur welkom. Een kop koffie of thee – al dan niet met gebak – kun je bij ons de hele dag bestellen. Een complete lunch en plate gerechten staan voor je klaar tussen 12.00 tot 18.00 uur. Op reservering kun je altijd terecht voor een (zakelijke) lunch, receptie of feestje voor een verjaardag of andere gelegenheid. Neem daarvoor even telefonisch contact met ons op, of gebruik dit formulier.

Onze locatie

ONTSPANNEN VERGADEREN

En er tussendoor even lekker uit

Ook voor een vergadering of medewerkersbijeenkomst is ons Grand Café doordeweeks de ideale gelegenheid om ongestoord bij elkaar te zijn. Natuurlijk is er de mogelijkheid om tussendoor even een frisse neus te halen tijdens een wandeling door het mooie natuurgebied en in de pauzes te genieten van de diverse mooie gerechten. Het eten krijgt een extra dimensie door het prachtige uitzicht over De Kagerplassen. We bieden diverse lunch- en dinermogelijkheden, zoals een buffet, luxe belegde broodjes en huisgemaakte soepen. Ook kunnen we in overleg het optimale arrangement voor jou samenstellen.

Het Paviljoen is dé locatie voor de organisatie van recepties, vergaderingen, diners en (bedrijfs-)feesten. De feesten die wij organiseren zijn compleet aangepast aan de doelstelling, het aantal bezoekers, het budget en aan de wensen van de opdrachtgever.

Arrangementen

TROUWLOCATIE

om je bijzondere dag nóg bijzonderder te maken

Ons Grand Café met terras is ook een aangewezen trouwlocatie. Wij kunnen een all-in oplossing bieden vanaf het vervoer (bijvoorbeeld over het water), de fotograaf, aankomst, huwelijksvoltrekking, receptie, diner en aansluitend het feest zodat je precies weet waar je aan toe bent. Bel gerust, of kom eens samen langs. We maken graag een persoonlijk voorstel voor de invulling van deze mooie dag.

Arrangementen

CATERING

ook bij je thuis

Via onze catering kunnen wij ook perfect de complete verzorging van een feest, receptie of diner op een eigen gekozen locatie organiseren. Ook kunnen we op bestelling lunch(pakketten) of complete maaltijden verzorgen.

Koomen Catering

Meer weten over het eten en de arrangementen?

Meer (w)eten
Alle arrangementen
CONTACTGEGEVENS    HET PAVILJOEN

Grand Café Het Paviljoen
Koudenhoorn 3
2361 CP Warmond
071-5426569
info@paviljoenwarmond.nl
paviljoenwarmond.nl