Loading...
Locatie2018-08-29T08:06:50+00:00

ZOMER

Heerlijk genieten.

Waterpret aan het Joppe, genieten van de zon en lekker ontspannen. Koudenhoorn is al jaren bekend zijn strandje. Altijd gezellig voor jong en oud. Bij het Paviljoen kun je op het terras een heerlijk drankje drinken, terwijl je in het zonnetje zit. Voor de badgasten is er de snackcorner, waar de hele dag drinken, ijsjes en snacks afgehaald kunnen worden. Onbezorgd en lekker makkelijk.

‘T PAVILJOENTJE

IJsjes, snacks en drankjes: lekker voor op het strand.

Op mooie dagen is naast het Paviljoen zijn kleine broertje ‘t Paviljoentje open. Bij deze snackkar kun je even snel wat lekkers halen voor op het strand. Of het nu een raketje is voor een euro, of een lekker patatje voor de hartige trek: bij ‘t Paviljoentje kun je het kopen. Lekker snel, en vooral heel makkelijk!

WINTER

Waarom zou je thuis blijven?

Hoe vaak gaan we er in de winter wel niet op uit? Lekker wandelen in een prachtige omgeving. En wat is er nu mooier dan een stukje natuur vlak bij huis? Het Paviljoen is gedurende het hele najaar in de weekenden open, dus ook na een wandeling op een frisse, mooie winterdag. Of je nu ‘s ochtends even binnen loopt voor een kopje koffie of een warme chocolademelk met slagroom, rond de lunch voor een lekker broodje of ‘s middags voor een hapje en een drankje, zoals gluwein. Ook voor je feest of receptie kun je tot 22:00 uur ‘s avonds bij ons terecht (wel even reserveren natuurlijk!). Jij bepaalt, wij staan voor je klaar. Je kunt bij ons altijd lekker eten en drinken.

Of het nu zomer of winter is, ‘s ochtends of ‘s avonds.

CONTACTGEGEVENS    HET PAVILJOEN

Grand Café Het Paviljoen
Koudenhoorn 3
2361 CP Warmond
071-5426569
info@paviljoenwarmond.nl
paviljoenwarmond.nl